Michael Keaton deelt eerste kiekje van zijn 'nieuwe' Batman

Michael Keaton deelt eerste kiekje van zijn 'nieuwe' Batman

Helaas gaat het enkel en alleen om een schaduw, maar meer zal ongetwijfeld snel volgen!

Natuurlijk heeft bijna iedereen het over The Batman die volgende maand te zien zal zijn, waarin Robert Pattinson deze keer in de huid kruipt van de geliefde superheld. Echter zijn er dit jaar nog twee andere Batman te zien, namelijk Ben Affleck en Michael Keaton, die beiden terugkeren voor The Flash. Laatstgenoemde deelt nu weer eens een kiekje.

In The Flash reist Barry Allen door de tijd om de dood van zijn moeder te voorkomen, maar dit loopt toch iets anders dan verwacht. De superheld komt terecht in alternatieve realiteiten en komt niet alleen Affleck's Batman tegen, maar ook die van Keaton, die de rol van Barry's mentor op zich zal nemen.

Drukke agenda
Keaton zal echter niet alleen te zien zijn als Batman in The Flash maar ook in de Batgirl-serie. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de serie te zien zal zijn, maar we weten wel dat deze net zoals The Flash dit jaar nog uitkomt! Keaton is dan ook langzaam maar zeker begonnen met zijn projecten te promoten.

De acteur, die recentelijk nog hoge ogen wist te gooien in een andere serie, namelijk de sterk onthaalde Dopesick, deelde een kiekje van zijn Bruce Wayne in zijn Batman outfit. Helaas mag de acteur nog niet al te veel laten zien, dus moeten we het vooralsnog doen met zijn schaduw. Toch reageerden zijn fans al behoorlijk enthousiast. Bekijk de foto hieronder!



NieuwsFilm

meest populair