Michael 'Mr. Blonde' Madsen voor de derde keer in 10 jaar tijd gearresteerd

Michael 'Mr. Blonde' Madsen voor de derde keer in 10 jaar tijd gearresteerd

Het gaat niet goed met één van de favorieten van Quentin Tarantino...

Reservoir Dogs-ster Michael Madsen is deze week gearresteerd in Malibu, Californië. E! News meldt dat de 64-jarige acteur afgelopen woensdag om 21.00 uur het Lost Hills Sherrif's Station werd binnengebracht.

Later bevestigden ze op hun website zijn vrijlating. De borgtocht was vastgesteld op $500 dollar voordat hij donderdagochtend om 6.40 uur weer vrijkwam. De aanklacht was 'huisvredebreuk'.

"De politie reageerde op een oproep over iemand die ongevraagd ergens was binnengedrongen. Het was een burgerarrest en hij is alweer op vrije voeten", aldus het politiebureau van LA in een reactie.

Dit is de derde keer dat Madsen in aanraking komt met de wetshandhaving nadat hij eerder in 2012 en 2019 werd gearresteerd.

Verlies van zoon
Het was ook een schrijnend jaar voor hem na de dood van zijn zoon Hudson in januari. De familie was totaal verpletterd door de zelfmoord van de 26-jarige. Hudson was in het leger en gestationeerd in Hawaii op het moment van zijn dood.

Madsen klaagde in een verklaring dat hij overrompeld was: "Ik ben in shock. Mijn laatste sms van hem was 'Ik hou van je vader'. Ik heb geen tekenen van depressie gezien. Het is zo tragisch. Ik probeer gewoon alles te begrijpen. Hij had levensuitdagingen, wilde een gezin. Hij keek naar zijn toekomst, dus het is verbluffend. Ik kan niet bevatten wat er is gebeurd.""

NieuwsFilm

meest populair