Andy Serkis bezit ultiem item uit 'The Lord of the Rings'

Andy Serkis bezit ultiem item uit 'The Lord of the Rings'

De Sméagol/Gollem-acteur heeft een echte LOTR-ring.

De succesvolle filmtrilogie The Lord of the Rings is behoorlijk geliefd bij de vele fans en de nodige mensen zullen naast de boeken en een Blu-ray uitgave ook wat anders van de film hebben.

In de fantasyfilm komen namelijk heel wat uiteenlopende filmrelikwieën voor. Denk alleen al aan de ring die Frodo Baggins van Elijah Wood naar Mordor moet brengen om deze te kunnen vernietigen.

Andy Serkis heeft een echte ring
Tijdens een interview met Tara Hitchcock gaf Andy Serkis (The Batman, Black Panther), de acteur die via mocap invulling gaf aan Sméagol/Gollem, aan dat hij een ring uit de film thuis heeft liggen. Waarschijnlijk een gewild object.

"Nou, ik kan je vertellen dat ik van een zeer goede vriend van de regisseur een van de ringen van The Lord of the Rings heb gekregen. Dus de 'Precious' kwam naar me toe, en dat was een behoorlijk speciaal geschenk," verklapte Serkis tijdens een interview.

Wat zeg jij? Ben jij fan van The Lord of the Rings en dan toch ook een beetje jaloers op Serkis? Of heb jij niet zoveel met filmrelikwieën en dergelijken.

NieuwsFilm

meest populair