'No Time to Die' - Dan toch de beste James Bond-film met Daniel Craig? [Blu-ray]

'No Time to Die' - Dan toch de beste James Bond-film met Daniel Craig? [Blu-ray]

Na vijf films is er dit explosief einde van Craigs 007.

Bekijk de afbeeldingDeze vijfde en laatste film met Daniel Craig als James Bond werd vele malen uitgesteld, maar na het lange wachten was er een sterk ontvangst. En nu dat No Time to Die nog altijd in de Nederlandse bioscopen draait, kun je de film ook in huis halen.

De Bond van Craig heeft het in No Time to Die zwaar en dan vooral met de erg persoonlijke missie en de superschurk Lyutsifer Safin van Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek. De conclusie kwam toch best onverwacht. Het uitkijken is naar wie de rol van Craig overneemt.

Met 83 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat Bond 25 er goed op. "De film duurt erg lang en zit boordevol verhalen, maar No Time to Die neemt afscheid van Daniel Craigs Bond met de actie en avontuur die de franchisefans zouden wensen," luidt de publiekssamenvatting.

Met 774 miljoen dollar in de kassa na de bioscooprelease staat No Time to Die er financieel ook goed voor. Het productiebudget zou volgens de berichten zijn opgelopen naar zo'n 300 miljoen dollar.

25e Bond in mooie 4K UHD-uitgave
Nu is de film dus ook verkrijgbaar op schijf. De 4K UHD-uitgave zit in een mooie Steelbook met twee schijven. Op de voorkant zie je Bond in zijn Aston Martin en in de hoes zie je een foto met Craigs en Lashana Lynch' 007s.

Bekijk de afbeelding
In de hoes tref je de 4K UHD en Blu-ray discs aan, met dit keer de extra's op de UHD-schijf. Uiteraard is er weer prima HD-beeld (2.35 : 1) en geluid (Dolby Atmos).

De meegeleverde extra's
Er zijn de nodige extra's toegevoegd op de UHD-schijf, met vier kortere featurettes en een duidelijk langere video Being James Bond die alleen beschikbaar is op de UHD-uitgave en niet op de Blu-ray of Dvd-uitgave.

Being James Bond is een erg mooie docu over Daniel Craig zijn tijd als James Bond, dus van Casino Royale tot No Time to Die. Mocht je geen 4K-set hebben, dan vind je de Being James Bond ook op het officiële YouTube-kanaal James Bond 007.

De vier kortere video's zijn Anatomy of a Scene: Matera over de grote actiescène aan het begin, Keeping It Real: The Action of No Time to Die met veel beelden van achter de schermen, A Global Journey over de wereldwijde opnames en Designing Bond over de aankleding.

No Time to Die
James Bond heeft zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.NieuwsFilm

meest populair