Netflix trakteert fans Salma Hayek op waanzinnige actiefilm

'Hitman's Wife's Bodyguard' is vanaf volgende maand op de streamingdienst te zien.

Jeffrey Kouters 28 februari 2022 22:30 in Algemeen
Netflix pakt volgende maand weer eens uit met een heuse topfilm: Hitman's Wife's Bodyguard met onder meer Salma Hayek en Ryan Reynolds staat namelijk op het programma.

In dit vervolg op The Hitman's Bodyguard (2017) zijn een persoonsbeveiliger en huurmoordenaar opnieuw tot elkaar veroordeeld.

Hoewel deze doldwaze actiefilm niet erg in de smaak viel bij de critici, was het publiek overwegend enthousiast. Hitman's Wife's Bodyguard is de perfecte film om straks eens op een vrije avond languit op de bank te bekijken.

Hitman's Wife's Bodyguard (2021)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, e.a. | FilmTotaal-recensie: 3 sterren
Bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid, zijn aartsvijand, zijn opnieuw op elkaar aangewezen. Ditmaal om Sonia, de vrouw van Kincaid, te beschermen. Deze oplichtster blijkt alleen nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. Ondertussen moet het drietal een wraakzuchtige Griekse miljonair zien te stoppen.


Netflix-abonees hebben dus weer een titel om naar uit te kijken. Hitman's Wife's Bodyguard is vanaf donderdag 24 maart te zien op de streamingdienst. Momenteel is de film te huur en koop via sites als Pathé Thuis en Google Play.

NieuwsFilm