Vette nieuwe foto's 'The Northman' tonen Willem Dafoe en Alexander Skarsgard

Vette nieuwe foto's 'The Northman' tonen Willem Dafoe en Alexander Skarsgard

Wordt dit een van de absolute toppers van 2022?

Via het nieuwste nummer van Total Film hebben vandaag een aantal gave foto's van Robert Eggers' brute Viking-epos The Northman hun weg online gevonden. Je kunt de foto's, waarop enkele van de bekendere castleden te zien zijn, hieronder bekijken!

The Northman is de nieuwe film van de regisseur van The VVitch en The Lighthouse. De film wordt omschreven als een epische wraak-thriller die laat zien hoe ver een Viking-prins wil gaan om zijn vermoorde vader te wreken. En als we de onlangs verschenen trailer moeten geloven, is dat heel ver.

Brute cast
De hoofdrollen in The Northman zijn weggelegd voor Alexander Skarsgard (Godzilla vs. Kong), Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit[/i), Nicole Kidman ([i]The Hours), Ethan Hawke (The Black Phone), Willem Dafoe (The Lighthouse), Claes Bang (The Square) en Björk (Dancer in the Dark).

Zoals eerder al werd benoemd, werd The Northman geregisseerd door Robert Eggers. Hij schreef het script samen met de Viking-achtig benaamde Sjón. Producenten zijn Lars Knudson en Mark Huffam.

The Northman draait vanaf 14 april 2022 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair