'The Batman'-universum: deze spin-offs zijn allemaal in de maak

'The Batman'-universum: deze spin-offs zijn allemaal in de maak

Dat wordt een groots universum.

Het Batverse wordt gelanceerd met The Batman. De thriller draait om een wraakzuchtige Bruce Wayne die als we hem leren kennen bezig is met zijn tweede jaar als gemaskerde burgerwacht.

In de film leren we niet zijn oorsprongsverhaal kennen. Wel zien we meer van het oorsprongsverhaal van Catwoman, de Penguin en van de Riddler. Deel van het verhaal van de film is ook de reden waarom er zoveel schurken die ook kostuums dragen opkomen in een Gotham City waarin Batman net actief is.

Heel wat spin-offs
Met een rijke achtergrond, wordt druk gewerkt aan een boel verschillende Batman-films en -verhalen. The Batman dient zelfs als lanceerpunt voor een nieuwe wereld die los staat van het DC Extended Universe. We zetten de spin-offs voor je op een rij.

De eerste twee daarvan zijn reeds aangekondigd. De derde is er een waarover gespeculeerd wordt.

GOTHAM PD: Deze serie speelt zich af in de wereld van The Batman en dient als "bestudering van de anatomie van corruptie in Gotham City, en als lancering van een nieuw Batman-universum op meerdere platformen". De serie moet ook een bredere kijk geven op de wereld van Gotham zoals we hem in The Batman leren kennen. Bovendien zien we Jim Gordon weer verschijnen in de serie waarin Batman net begonnen is.

THE PENGUIN: Deze spin-off draait om de opkomst van Oswald Cobblepot in de criminele onderwereld van Gotham City. We weten dat het verhaal "een soort 'American dream in Gotham' moet zijn" het moet doen denken aan "Scarface, en de opkomst van een personage van wie we allemaal weten dat hij een iconische status zal bereiken".

CATWOMAN: Er wordt ook gespeculeerd over een serie die dieper duikt in het verhaal van Selina Kyle, ofwel de Catwoman.

NieuwsFilm

meest populair