De eerstvolgende 'Star Wars'-film komt toch in december 2023 uit in de bioscoop

De eerstvolgende 'Star Wars'-film komt toch in december 2023 uit in de bioscoop

Rogue Squadron lijkt er toch snel te komen!

Opvallend nieuws vanuit Disney en Lucasfilm. De afgelopen tijd hoorden we dat de film Star Wars: Rogue Squadron vertraagd zou zijn. Maar nu lijkt het erop dat de film toch gewoon vanaf de geplande releasedatum in de bioscoop draait.

Rogue Squadron stond oorspronkelijk gepland voor 22 december 2023. En op de nieuwe lijst met bevestigde releasedata die Disney heeft vrijgegeven, staat de film nog altijd op die datum.

Toch op tijd te zien
Dat nieuws zal voor enige verwarring zorgen bij fans, want als de volgende film in het sterrenstelsel ver, ver weg zo snel te zien moet zijn, dan moeten de opnames bijna gaan beginnen.

Tegelijk horen we al lange tijd over problemen achter de schermen. Regisseur Patty Jenkins zou het bijvoorbeeld te druk hebben om de film op te nemen wegens de grote hoeveelheid projecten die ze heeft. Zo zou Jenkins prioriteit leggen bij de derde Wonder Woman-film. Bovendien schijnt ze gefrustreerd te zijn over het proces van samenwerking met de filmstudio, die net als bij heel wat andere filmmakers niet soepel verlopen.

De vraag is dus of december 2023 nog altijd realistisch is om te halen, maar er lijkt nog altijd op gemikt te worden.

NieuwsFilm

meest populair