'The Expendables 4' kost twee keer zoveel als de vorige film

Er wordt geen geld bespaard.

Acteur Dolph Lundgren zegt dat het budget van The Expendables 4 twee keer zo hoog is als dat van de vorige film in de reeks.

Lundgren speelt de rol van Gunner Jensen in de actiefranchise. Daarin volgen we een groep huurlingen die tegen verschillende bedreigingen over heel de wereld vecht. De franchise is bedacht door Sylvester Stallone en brengt vooral actiehelden van de jaren tachtig en jaren negentig bij elkaar.

The Expendables 4
In een nieuw interview met PopCulture vertelt Lundgren over wat The Expendables 4 anders maakt dan de vorige films in de reeks. De acteur legde uit dat het budget "een stuk groter" is, namelijk "ongeveer twee keer zo hoog als de vorige film".

Het budget voor de eerste film bedroeg 80 miljoen dollar en voor de twee films daarna 100 miljoen dollar. Daarmee zouden de productiekosten van The Expendables 4 dus uitkomen op een kleine 200 miljoen dollar.

Gek is zo'n budget niet, aangezien er flink wat grote (en daarmee gewoonlijk ook dure) namen te zien zijn, en we natuurlijk weer de nodige hoeveelheid explosies mogen verwachten.

Wanneer de film te zien moet zijn is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair