Warner Bros. maakt bekend wanneer je 'The Matrix Resurrections' thuis kan streamen

Warner Bros. maakt bekend wanneer je 'The Matrix Resurrections' thuis kan streamen

En die datum komt snel in zicht!

The Matrix Resurrections draaide in heel wat landen in december in de bioscoop, maar is nu al bijna op PVOD en PEST-kanalen te koop. Vanaf 8 maart kan je de film namelijk kopen om hem thuis te kijken.

Warner Bros. heeft vandaag bekend gemaakt dat de vierde film in de franchise vanaf 8 maart te koop is, voor een adviesprijs van 14,99 euro. Je kunt de film zien via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

The Matrix Resurrections
De film The Matrix Resurrections is de vierde in de franchise en geregisseerd en geschreven door Lana Wachowski. Zij wist de oude cast terug te halen voor de film, waardoor Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss weer de hoofdrollen hebben.

The Matrix Resurrections begint met de zoektocht naar Neo, die weer in leven blijkt en in de nieuwe Matrix leeft. Maar naarmate de film vordert, verwordt deze tot een veel grootser avontuur waarin ook een speciale rol weggelegd is voor Trinity en een nieuwe Morpheus (Yahya-Abdul Mateen II).

The Matrix Resurrections kostte 190 miljoen dollar om te maken en leverde helaas voor Wachowski en Warner Bros. dat bedrag bij lange na niet op aan de box office. De release kwam in de Verenigde Staten niet verder dan 37,6 miljoen dollar en in de rest van de wereld strandde men op 118,8 miljoen dollar. Daarmee komt het box office totaal uit op 156,5 miljoen dollar.

Dat lage bedrag komt deels doordat de film in de Verenigde Staten ook meteen op HBO Max te zien was, waar deze volgens de (niet bevestigde) verhalen een groot succes was.

NieuwsFilm

meest populair