'Fantastic Beasts'-fans zijn boos op Warner Bros.

'Fantastic Beasts'-fans zijn boos op Warner Bros.

Waarom mist deze actrice in de promotie?

De release van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore komt met rasse schreden naderbij. Vorige week zagen we eindelijk de tweede trailer voor de film, maar die mist weer een zeer specifiek personage.

In de twee trailers die we tot nu toe zagen voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, kwam het personage Tina Goldstein van Katherine Waterston niet voor. Een vrij opvallend feit, want het personage is juist cruciaal in de wereld van Newt Scamander en helpt hem zelfs met het opsporen van Credence Barabone en het onthullen van diens identiteit.

Geen Tina!?
Even leek het er zelfs op dat Tina niet te zien zou zijn in Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Maar eerder deze week leerden we dat ze gewoon een rol heeft.

Dat Warner Bros. haar echter niet heeft laten zien in de trailers, zorgt voor verwarring, waar fans het uitgebreid over hebben op Twitter.

Een reden voor de afwezigheid van Tina in de beelden van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore lijkt te liggen in 't feit dat actrice Waterston last heeft van long-covid. De kans is dus aanwezig dat haar rol verkleind is om haar kans te geven te herstellen van het virus.

Hieronder doen we een greep uit de vele reacties:



NieuwsFilm

meest populair