'The Batman'-schurk Riddler wordt er een zoals je die niet kent

'The Batman'-schurk Riddler wordt er een zoals je die niet kent

Riddler van Paul Dano wordt echt anders.

Regisseur Matt Reeves zegt dat de schurk van The Batman, Riddler, zowel eng als empathisch is. We zien straks hoe de nieuwe Riddler het opneemt tegen de Dark Knight in de aankomende DC-film.

We weten nog opvallend weinig over de grote vijand van The Batman. Hij is Edward Nashton, een versie die duisterder is dan wat we tot nu toe in live-action van deze specifieke slechterik gezien hebben. Hij lijkt ook een waardig tegenstander van Bruce Wayne te zijn, die in The Batman pas net met zijn tweede jaar als de held uit de titel begonnen is.

The Batman-slechterik
Tijdens een interview met de Toronto Sun vertelde regisseur Reeves over zijn besluit om de Riddler de voornaamste schurk van The Batman te maken.

De blockbuster heeft ook rollen voor andere personages uit de rogues' gallery van de Dark Knight, maar het moge duidelijk zijn dat Riddler de voornaamste slechterik wordt. Hoewel Reeves (uiteraard) geen spoilers geeft, ging hij wel in op de rol van Nashton:

"Het is een versie van de Riddler zoals je hem tot nu toe nooit eerder gezien hebt. Ik denk dat Paul [Dano] echt heel eng is in de film, maar dat je ook empathie voor hem voelt. Je gaat zien hoe hij zo geworden is. En wat hij ermee doet, is echt speciaal. Ik kan niet wachten tot mensen dat kunnen zien."

NieuwsFilm

meest populair