Steven Spielberg's West Side Story is nu te zien op Disney+ in Nederland

Sinds 2 maart is Steven Spielberg's West Side Story officieel in Nederland te zien op de streamingdienst Disney Plus.

Steven Spielbergs West Side Story is vanaf nu te zien in Nederland op de streamingdienst van Disney+. De film kwam op 2 maart uit op de streamingdienst, en is nu (zonder extra kosten) te bekijken met een Disney+ abonnement.

West Side Story uit 2021 is een remake van de klassieke film uit 1961. De originele film was geregisseerd door Jeremy Robbins en is gebaseerd op de gelijknamige musical die oorspronkelijk uitkwam in 1957.

West Side Story
Steven Spielbergs West Side Story speelt zich ook af in New York in 1957. Het verhaal gaat over de heftige rivaliteit tussen twee bendes, en de jeugdige liefde die opbloeit tussen Tony en María, die tot de twee verschillende bendes horen.

De cast van de film bestaat uit Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez, en Mike Faist. West Side Story heeft zeven Oscarnominaties gekregen, waaronder die voor beste film en beste regie.

Disney+
Met een Disney+ abonnement kun je de leuke verhalen van Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, Star en National Geographic op één plek bekijken. Disney Plus voegde recent, naast [i]West Side Story[/ii], andere nieuwe bioscoopfilms toe aan hun streamingdienst.

Hierbij kun je denken aan films als The French Dispatch, The Last Duel en The King's Man. Vanaf 16 maart zal ook Guillermo del Toro's nieuwste bioscoopfilm Nightmare Alley te zien zijn op Disney Plus.

NieuwsFilm

meest populair