Intense thriller in één klap bovenaan Netflix Top 10

Intense thriller in één klap bovenaan Netflix Top 10

Nieuwe thriller vindt gelijk succes.

Opnieuw weet een nieuwe Netflix Original indruk te maken op Netflix. In één klap staat de film The Weekend Away bovenaan de Netflix top tien. De thriller van regisseur Kim Farrant (Strangerland, Angel of Mine) debuteerde afgelopen donderdag op de streamingdienst.

In de thriller loopt een gezellige vakantie in Kroatië uit de hand. De hoofdrollen voor Leighton Meester als Beth en Christina Wolfe als Kate. The Weekend Away duwde Against the Ice van de eerste plaats. Die ijzige thriller staat nu op plaats drie in de lijst.

De ontvangst van de thriller is wat wisselend, met 50 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een 5,5 op de IMDb.

The Weekend Away op Netflix
In The Weekend Away zijn Kate en Orla twee beste vriendinnen die persoonlijke tegenslagen hebben overwonnen. Wat het leven hen ook brengt, ieder keer kijken ze weer uit naar jaarlijkse weekendje weg. Dit jaar zijn ze op reis naar Lissabon.

Alles is perfect totdat Orla wakker wordt en Kate vermist wordt. Met slechts een vage herinnering aan de vorige nacht en de politie die niet helpt, onthult haar verwoede zoektocht verwoestende geheimen dichter bij huis.



NieuwsFilm

meest populair