IJzersterke Transformers-film nu een hit op Netflix

IJzersterke Transformers-film nu een hit op Netflix

De meest recente Transformers-film in Netflix top tien.

Volgend jaar moet de nieuwe Transformers-film Transformers: Rise of the Beasts in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Daarna moet ieder jaar weer een nieuwe film in de franchise uitkomen. Op Netflix maakt nu het meest recente deel indruk.

Het is namelijk de Transformers spin-off film Bumblebee die de Netflix top tien binnenkomt, zij het op plaats tien. Bumblebee is de eerste film die niet door Michael Bay werd geregisseerd.

Bumblebee op #10 in de Netflix top tien
Naast de Autobots en Decepticons zijn er uiteraard ook menselijke personages te zien, van onder meer Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon en Peter Cullen.

Bumblebee staat op een opvallend sterke 90 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en is daarmee veruit het best ontvangen deel in de reeks. Financieel was de film overigens het zwakst, met een opbrengst van 468 miljoen dollar bij een productiebudget van $135 miljoen.

Wat zeg jij? Ben jij fan van de Transformersreeks? En vind jij dit ook de beste live action-film die er tot op heden in de franchise is gemaakt?



NieuwsFilm

meest populair