Deze film maakt nu grote indruk op Netflix

Veel bekijks voor Meskina.

Bram de Groot 7 maart 2022 09:52 in Algemeen
Afgelopen weekend debuteerde op Netflix de Nederlandse romkom Meskina. En meteen werd de film erg goed bekijken. Het gevolg is dat de romkom op de tweede plaats in de Netflix top tien belandde.

De film Meskina wordt door distributeur WW Entertainment omschreven als een "sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk."

Op #2 in Nederlandse Netflix Top 10
Hieronder zie je de trailer voor de film Meskina, geregisseerd door Daria Bukvić en met rollen voor onder meer Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar en Soundos El Ahmadi. FilmTotaal-recensent Arjan Welles gaf de film een nette 3 sterren, dat was nadat Meskina op 22 juli 2021 op het witte doek verscheen.In Meskina heeft Leyla geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als 'Meskina'; zieligerd. Ze probeert tussen de luidruchtige meningen om haar heen haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar eigenlijk gelukkig maakt. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich flink in de nesten en belandt ze in hilarische en herkenbare situaties.

NieuwsFilm