Heftig nieuws voor 'Harry Potter'-actrice die voor de vierde keer zwanger is

Heftig nieuws voor 'Harry Potter'-actrice die voor de vierde keer zwanger is

Jessie Cave liep vorige maand Covid-19 op en heeft nog altijd flink last van de gevolgen.

Harry Potter-actrice Jessie Cave is door de gevolgen van Covid-19 in het ziekenhuis beland. Op Instagram laat ze weten flink ziek te zijn. Extra risicovol is dat ze op dit moment zwanger is van haar vierde kindje.

Het zit Jessie Cave niet mee. De 34-jarige actrice, die vooral bekend is van haar rol als Lavender Brown in de Harry Potter-films, heeft behoorlijk last van een coronabesmetting die ze vorige maand heeft opgelopen.

Gezien haar aanhoudende klachten, en het feit dat ze in verwachting is, hebben haar artsen besloten om haar voor de zekerheid op te nemen in het ziekenhuis. Zo kan haar situatie goed gemonitord worden.

Dat spijtige nieuws deelde ze dit weekend met haar 200.000 volgers op Instagram. Al snel stroomde de steunbetuigingen voor haar binnen. Het is dan ook te hopen dat Cave snel opknapt.



In december maakte Cave bekend dat ze samen met haar partner Alfie Brown, komediant van beroep, opnieuw in verwachting is. Het stel heeft al drie kinderen, waarvan de eerste in 2014 werd geboren.

NieuwsFilm

meest populair