Je gaat Ryan Reynolds niet herkennen in 'The Adam Project'

Je gaat Ryan Reynolds niet herkennen in 'The Adam Project'

Shawn Levy vertelt dat het een heel andere film wordt.

Deze week is The Adam Project van regisseur Shawn Levy en acteur Ryan Reynolds dan eindelijk op Netflix te zien. Mocht je een typische Reynolds-film vol humor verwachten, dan vergis je je volgens regisseur Levy.

Levy sprak voor de naderende release met diverse media over zijn nieuwe film. De scifi film van Netflix bevat volgens hem misschien wel het beste dramawerk van Reynolds uit diens carrière.

Goede dramarol
"Ik denk dat toen we tekenden voor dit tijdreisavontuur, we ons allebei niet gerealiseerd hadden dat dit een van de beste dramarollen van zijn carrière zou gaan worden," begon Levy.

"De emotionele authenticiteit die hij naar deze rol brengt is ongelofelijk. We verwachten allemaal dat Ryan een filmster is, heldhaftig en grappig. Maar niet dat hij ons ook nog eens zal laten huilen."

Alleen gaan we dat wel zien gebeuren volgens Levy. In de film The Adam Project speelt Reynolds een man die samen met zijn jongere zelf en met zijn vader op een groots avontuur gaat om de toekomst te redden.

We wisten al dat het voor Reynolds een heel persoonlijk project was, omdat hij vlak voor de start van dit project zijn vader verloren had. Vanaf 11 maart kan je de film zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair