Is dit het moment waarop Blade het MCU instapt?

Niet in de solofilm en mogelijk al dit jaar.

Bram de Groot 8 maart 2022 20:30 in Algemeen
Alweer in de zomer van 2019 kondigde Marvel Studios aan dat niemand minder dan Mahershala Ali de rol van Eric Brooks / Blade gaat spelen in het Marvel Cinematic Universe. Nu bijna drie jaar later hebben we hem nog steeds niet gezien.

Uiteraard was hij eind verleden jaar al wel even te horen in Eternals. In het filmpje na de aftitel hoorden we de acteur kort als Blade. Het is echter nog onduidelijk wanneer we Ali ook zullen zien als de daywalker.

Wanneer komt Blade echt naar het MCU?
De geruchten gaan dat de opnames voor de solofilm Blade dit jaar moeten aftrappen. De regie van de film ligt in handen van Bassam Tariq en er zijn ook rollen voor onder meer Delroy Lindo en Aaron Pierre.

Maar nu komt The Cosmic Circus met het gerucht dat Blade al eerder te zien zal zijn, en al wel dit jaar. Hij zou zijn echte debuut maken in de Disney+ Halloween Special die waarschijnlijk in oktober verschijnt: Werewolf By Night.

In die special zien we Gael Garcia Bernal als de Werewolf en Laura Donnelly als Nina Price alias Vampire by Night. Overigens zouden de opnames voor de special snel moeten aanvangen.

NieuwsFilm