Gefaalde thriller nu een grote hit op Netflix

Gefaalde thriller nu een grote hit op Netflix

De superheldenthriller Push nu in Netflix Top 10.

Naast dat er heel wat superheldenfilms verschijnen gebaseerd op de bekende strips van Marvel Comics en DC Comics worden er ook superheldenfilms gemaakt met meer originele verhalen. Een daarvan is Push uit 2009.

In de onbekendere film Push van regisseur Paul McGuigan zien we overigens wel grote namen met Chris Evans, Dakota Fanning en Djimon Hounsou. Hun aanwezigheid wist van de superheldenthriller overigens geen groot succes te maken.

Zo is de ontvangst erg mager met 23 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met een 4.3/10 als gemiddelde beoordeling. Financieel ziet het er iets beter uit met een wereldwijde bioscoopopbrengst van $50 miljoen bij een productiebudget van $38 miljoen.

Push nu op #7 in de Netflix Top 10
In de film, die nu op nummer zeven in de Netflix top tien staat, houdt een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst dat speciaal opgericht is door de Staat.

Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.



NieuwsFilm

meest populair