Poll: heb jij gelijk HBO Max genomen?

Poll: heb jij gelijk HBO Max genomen?

Sinds gisteren kun je je abonneren op de streamingdienst.

Sinds gisteren kun je voordelig een abonnement nemen op HBO Max. De nieuwe streamingdienst van WarnerMedia kost je nu namelijk slechts 2,99 of 3,99 euro en daarvoor krijg je heel wat films en series van onder meer HBO en Warner Bros.

Voor dat bedrag kun je een groot gedeelte van de catalogus van HBO bingen en er staan ook heel wat films van Warner Bros. online, ook recente titels. Zo kun je kijken naar films als Dune, Zack Snyder's Justice League en The Matrix Resurrections.

Maar er is uiteraard nog veel meer. Dat lees je in ons HBO Max overzichtsartikel dat je een inkijkje geeft in de films en series van de brands HBO, HBO Max Originals, Warner Bros., DC Films en Cartoon Network.

Heb jij nu HBO Max?
Uiteraard wil HBO Max de concurrentie aangaan met diensten als Netflix, Disney+ en Prime Video dus je kunt komende periode veel nieuwe Originals verwachten.

De vraag is of het aanbod jou al weet te overtuigen om snel het voordelige abonnement af te sluiten. Beantwoord hieronder de poll en geef jouw feedback op de gebruikelijke plaats.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair