Fanfavoriete Mark Wahlberg-film schiet naar de top op Netflix

Fanfavoriete Mark Wahlberg-film schiet naar de top op Netflix

Shooter doet het uiterst goed!

Actiefilms van de afgelopen twee decennia met een grote Hollywood-ster in de hoofdrol hebben de laatste tijd vaak nieuw succes gevonden op Netflix. Daarbij maakte het eigenlijk niet uit of de betreffende film goed of slecht ontvangen werd, of dat er aan de box office sterke prestaties geleverd werden.

Bepaalde sterren trekken vooral veel kijkers op Netflix, en Mark Wahlberg is er daar zeker een van. Zijn inmiddels vijftien jaar oude actiefilm Shooter scoort goed op Netflix in de Verenigde Staten.

Shooter op Netflix
15 jaar geleden konden we Wahlberg in Shooter zien, een film van regisseur Antoine Fuqua die gebaseerd was op het boek van Stephen Hunter.

Shooter kreeg middelmatige recensies en maakte aan de box office een redelijke deuk in een pakje boter, met een box office van net geen 100 miljoen dollar.

In de Verenigde Staten werd Shooter aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Ondanks het gebrek aan succes in 2007, blijkt de film het prima te doen op de streamingdienst. Het is inmiddels de vijfde best bekeken film op de streamingdienst op dit moment.

Dat laat duidelijk zien dat Netflix groot succes boekt met dit soort films!

NieuwsFilm

meest populair