Geplaagde 'Red Sonja'-reboot verliest regisseur én hoofdrolspeelster

Geplaagde 'Red Sonja'-reboot verliest regisseur én hoofdrolspeelster

Wellicht een teken om er helemaal mee te kappen...

De film Red Sonja uit 1985, over de onverschrokken krijger die de moord op haar familie wil wreken, was nou niet bepaald wat je noemt een knaller. Er werd slechts $7 miljoen dollar aan de box-office verdiend tegenover een budget van ruim $18 miljoen dollar.

Medespeler Arnold Schwarzenegger (de echte hoofdrol was toentertijd voor Brigitte Nielsen) noemde het in het verleden zelfs één van de slechtste films die hij ooit in zijn hele carrière gemaakt heeft.

Ondanks deze mislukking zijn er in de loop der jaren diverse inspanningen geleverd om Red Sonja terug naar het grote scherm te brengen, maar nu heeft de laatste poging twee behoorlijke tegenslagen voor diens kiezen gekregen.

Helft van het probleem is alweer opgelost
Naar verluidt zijn hoofdrolspeelster Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp), een jaar nadat ze werd vastgelegd, en regisseur Joel Soloway vertrokken. Een reden wordt echter niet gegeven.

Inmiddels meldt onder andere The Internet Movie Database dat M.J. Bassett is aangesteld als de nieuwe regisseur voor het project en dat de productie een nieuwe startdatum op het oog heeft voor eind dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair