Alom verbazing over het 'levensadvies' van Kim Kardashian

Alom verbazing over het 'levensadvies' van Kim Kardashian

"Kom van je luie kont af en werk eens!"

De Amerikaanse televisiepersoonlijkheid Kim Kardashian zette eerder dit jaar een punt achter haar huwelijk met rapper Kanye West. Een nieuwe partner vinden is echter geen lastige opgave, aangezien het wereldberoemde model vaak wordt toegerekend tot een van de knapste vrouwen ter wereld. Ze heeft dan ook alweer een relatie met acteur Pete Davidson. Kardashian laat zich hier nu, voor het eerst, over uit.

De 41-jarige Kardashian is bij het grote publiek voornamelijk bekend van reality-serie over haar familie, Keeping Up With The Kardashians. De serie ging in première in 2007 en ondanks het feit dat er na 20 seizoenen recentelijk een punt achter de serie werd gezet, staat het volgende project, wederom een serie genaamd The Kardiashians, alweer in de steigers.

Interview
Tijdens een recent interview liet Kim zich erover uit. Zo had ze het ook over haar nieuwe 28-jarige vriend, Davidson, o.a. bekend van The King of Staten Island en The Suicide Squad.

Kardashian heeft op Instagram bijna 300 miljoen volgers en zij willen allemaal weten hoe het tussen de twee beroemdheden gaat. Nu licht Kim een tipje van de sluier op: "Ik weet niet of Pete in de nieuwe serie te zien zal zijn. Ik ben er niet op tegen, maar het is gewoon niet echt zijn ding".

Ontmoeting
Zo vervolgt ze: "Maar de kans is best groot dat hij er ook in zal opduiken. Wanneer er namelijk camera's aanwezig zijn maakt hij zich niet weg of zo. We hebben grote plannen voor de serie, maar ik denk niet dat de 'grootste' onthullingen al in het eerste seizoen zitten".

Wel zal Kim langzaam maar zeker meer gaan vertellen over hun relatie: "Jullie krijgen te zien hoe we elkaar hebben leren kennen, wie de eerste stap maakte en meer details. Ik sta er nu voor open om deze verhalen met jullie te delen en lang hoeven jullie niet meer te wachten".

Ex
Ook liet Kim zich nog uit over haar ex, Kanye West, die enige tijd agressieve en haatvolle berichten deelde op sociale media richting Davidson. Kim vroeg hem hiermee te stoppen, aangezien ze bang was dat sommige mensen hierdoor Davidson zouden kunnen aanvallen.

Toch wil Kim zich niet negatief uitlaten over haar ex en de vader van haar kinderen: "Iedereen let op wat ik zeg en doe, maar ik ga niet naar hem uithalen. Bovendien, ik denk niet dat mij dat goed zou doen of iets positiefs zou uithalen. Ik wil respectvol blijven, al helemaal voor mijn kinderen. En we zullen ook altijd een familie blijven en van elkaar blijven houden, wat iedereen ook denkt".

Advies
Op het einde van het interview had Kim nog wat 'advies' voor vrouwen, maar dit wordt haar niet echt in dank afgenomen. Toen haar gevraagd werd of ze nog tips had voor andere vrouwen, zei ze het volgende: "Ja, ik heb het beste advies. Kom van je luie kont af! Het lijkt erop dat niemand vandaag de dag meer wil werken".

Kim mag dan wereldberoemd zijn, de nodige mensen denken dat ze gewoon beroemd is geworden zonder hard werk of enig talent. Ook hier heeft ze haar mening over: "Ik geef daar geen reet om. Ik focus me op de positieve dingen. Ik weet dat ik keihard werk, dus als iemand daar anders over denkt, pech hebben. Ik ga daar mijn energie niet aan verspillen. Ik zing, dans of acteer niet, maar ik leef gewoon mijn leven en zo heb ik het gemaakt. Ik weet niet wat ik daar nog aan kan toevoegen".

NieuwsFilm

meest populair