Deze nieuwe Netflix-film met Ryan Reynolds blijkt weer een ware topper

Deze nieuwe Netflix-film met Ryan Reynolds blijkt weer een ware topper

'The Adam Project' doet het tot nu toe prima onder de critici.

Netflix komt vrijdag met The Adam Project. In deze film speelt Ryan Reynolds een tijdreizende gevechtspiloot die de toekomst probeert te redden. Wat vinden de recensenten?

Bekijk de afbeelding
Op het moment van schrijven heeft The Adam Project een gemiddelde score van 75 procent op Rotten Tomatoes (met een 6.4 als gemiddeld cijfer). Daarmee wordt de film, die Reynolds heeft gemaakt met zijn Free Guy-regisseur Shawn Levy, tot nu toe prima ontvangen door de critici.

"Deze film is een ontzettend charmant sciencefictionavontuur doordrenkt van vakmanschap en liefde", zegt de bekende YouTube-recensent Perri Nemiroff. Jamie Jirak van Comicbook.com noemt The Adam Project "een plezierige kijkervaring voor de hele familie". "Steven Spielberg zou trots zijn op deze film", zegt Joey Magidson van Awards Radar in zijn review.

David Rooney van The Hollywood Reporter lijkt niet echt overtuigd. "Deze film is een verzameling van ideeën gekopieerd uit vaak betere films". Hij vermoedt dat de gemiddelde Netflix-abonnee daar niet wakker van ligt. "De sterk op sterren leunende eigen producties van de streamingdienst bewijzen keer op keer immuun te zijn voor recensies".

Reynolds, die onlangs ook te zien was in de Netflix-productie Red Notice, probeert in The Adam Project te breken met zijn imago als grappenmachine. "Hij zet in op ongebruikelijke oprechtheid", constateert Rooney. "Dat is ongeveer net zo goed gelukt als de ongemakkelijke mengeling van tijdreischaos en familiedrama die deze film is".



NieuwsFilm

meest populair