Al Pacino wist al tijdens het maken van de film dat 'The Godfather' goed zou worden

Al Pacino wist al tijdens het maken van de film dat 'The Godfather' goed zou worden

Al Pacino heeft het exacte moment bekendgemaakt dat hij zich besefte dat Francis Ford Coppola's The Godfather een sterke film zou worden.

Pas voor mogelijk spoilers voor The Godfather! Acteur Al Pacino heeft het moment bekendgemaakt dat hij zich besefte dat The Godfather een sterke film zou worden. Francis Ford Coppola's The Godfather kwam uit in 1972 en ontving een combinatie van positieve recensies en financiële succes.

Dit jaar markeert The Godfathers 50ste verjaardag. Om deze reden is de film gerestaureerd en tijdelijk teruggekeerd in enkele bioscopen.

Francis Ford Coppola
In een recent interview vertelde acteur Al Pacino wat het exacte moment was dat hij zich besefte dat The Godfather een geweldige film zou worden. Op de dag dat de begrafenis van Marlon Brando's Vito Corleone werd gefilmd, kwam de acteur een huilende Francis Ford Coppola tegen.

Coppola vertelde de acteur dat hem die dag de mogelijkheid was ontzegd om nog een scène te filmen. Volgens Pacino was het deze weergave van passie dat de acteur liet geloven dat de film in goede handen was terechtgekomen.

Al Pacino
Dit is wat de acteur precies te zeggen had: "Herinner je je de begrafenisscène voor Marlon, toen ze hem neerlegden? Het was voorbij voor de avond, de zon ging onder. Dus, natuurlijk, ben ik blij omdat ik naar huis kan gaan en wat kan drinken. Ik was op weg naar mijn camper, en zei, nou, ik was best goed vandaag. Ik had geen lijnen, geen verplichtingen, dat was prima. Elke dag zonder regels is een goede dag."

De acteur ging verder met: "Dus ik ga terug naar mijn camper. En daar, zittend op een grafsteen, is Francis Ford Coppola, huilend als een baby. Overvloedig huilend. En ik ging naar hem toe en zei, Francis, wat is er mis? Wat is er gebeurd? Hij zegt, "Ze geven me geen kans meer." Ik bedoel, ze wilden hem niet toestaan nog een opname te maken. En ik dacht: OK. Ik denk dat ik hier in een goede film zit. Omdat hij zo'n passie had en daar is het."

NieuwsFilm

meest populair