'Fantastic Beasts'-poster zet Dumbledore vooraan en niet meer Newt Scamander

'Fantastic Beasts'-poster zet Dumbledore vooraan en niet meer Newt Scamander

Zou dat een teken zijn?

De Britse poster voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore verenigt de hoofdrolspelers van de film en zet de professor aan Hogwarts centraal. De marketing hint er daarmee op dat een heel ander personage centraal staat dan Newt Scamander, waarmee de filmreeks van start gaat.

Gek is dat niet gezien de titel van de film en het verhaal van de vijfdelige reeks. Na de gebeurtenissen in de tweede film, verzamelt de kwaadaardige tovenaar Gellert Grindelwald nog altijd zijn volgelingen. De Hogwarts-professor Albus Dumbledore twijfelt of hij de duistere tovenaar zelf moet stoppen. Daarom verzamelt hij een team: Newt Scamander, diens broer Theseus, Newts assistent Bunty, professor Lally Hicks, tovenaar Yusuf Kama en de No-Maj Jacob Kowalski.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Vandaag debuteerde weer een nieuwe poster voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Die verzamelt het 'eerste leger' van Dumbledore (waarbij we ook zijn broer Albus zien).

Opvallend genoeg staat Newt op deze poster niet volledig vooraan. Die eer is voor Albus Dumbledore, waarmee eigenlijk wel duidelijk is dat de films zich meer en meer focussen op de professor dan op de magizoöloog.

Warner Bros. gaf trouwens recent nog een Japanse poster voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore vrij. Die stelde Newt Scamander juist wel weer centraal. Hieronder de poster:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair