Terugkeer van Peter Weller in 'RoboCop Returns' is nog steeds mogelijk

Terugkeer van Peter Weller in 'RoboCop Returns' is nog steeds mogelijk

Dat moet gewoon...

De sequel RoboCop Returns is ergens in de diepe krochten van Hollywood nog steeds in ontwikkeling, ondanks dat nieuws vanuit de productie de laatste maanden behoorlijk opdroogde vanwege corona.

De film moet een direct vervolg worden op het origineel van onze eigen Paul Verhoeven uit 1987 en de sequel uit 1990, waarin Peter Weller de hoofdrol speelde als de brute menselijke cyborg.

Fans waren ontmoedigd toen berichten naar buiten kwam dat Weller niet zou terugkeren naar de rol, iets waar nu online hevig voor gepleit wordt.

Aangezien het jonger maken en, in sommige gevallen, zelfs volledig doen herrijzen van overleden acteurs steeds gebruikelijker wordt, is er geen enkel excuus waarom de onderste helft van Weller zijn gezicht uit de jaren '80 niet op een andere acteur kan worden geplakt die RoboCop fysiek uitvoert.

Hij is 70 jaar, maar de eisen zijn ongelooflijk minimaal
Gepassioneerde fans roepen de studio nu op tot het vastleggen van Weller, anders hoeft het project wat hen betreft helemaal niet meer gemaakt te worden.

Het vergt hooguit twee dagen tekst inspreken, vervolgens 15 vierkante centimeter gezicht digitaal vastleggen en je hebt een authentiek vervolg.

NieuwsFilm

meest populair