Foto' van Joaquin Phoenix als Napoleon in de nieuwe film van Ridley Scott

Na 'Gladiator' hopen de twee beroemdheden wederom hoge ogen te kunnen gooien.

Wouter Drummen 11 maart 2022 22:30 in Algemeen
Ondanks het feit dat Ridley Scott inmiddels alweer 84 jaar oud is, zit de regisseur niet bepaald stil. Vorig jaar bracht hij maar liefst 2 films uit, namelijk House of Gucci en The Last Duel. Nu werkt hij alweer aan een nieuw project met Joaquin Phoenix, waarvan nu een paar kiekjes zijn vrijgegeven.

De film draait om de wereldberoemde Napoleon. De titel van de film is dan ook gewoon Napoleon en zal de opkomst van Napoleon Bonaparte laten zien, hoe hij aan de macht kwam en de relatie die hij had met Joséphine Bonaparte.

Cast
De met een Oscar bekroonde Phoenix wist de hoofdrol te bemachtigen, maar het is niet de eerste keer dat hij met Scott werkt. De twee wisten namelijk al eerdere hoge ogen te gooien met Gladiator, waarin Phoenix Commudus speelt.

Jodie Comer, die eveneens al met Scott werkte aan The Last Duel, werd aanvankelijk gecast als Joséphine, maar werd uiteindelijk toch vervangen door Vanessa Kirby, o.a. bekend van Pieces of a Woman.

Foto's
Nu zijn ook de eerste foto's vrijgegeven van Phoenix als Bonaparte. Deze zijn hier te zien. Weet hij jullie te overtuigen?

Het is nog niet geheel bekend wanneer Napoleon te zien zal zijn, maar de verwachting is dat deze ergens in 2023 uitkomt.

NieuwsFilm