Eindelijk laat 'Fantastic Beasts 3' dit vermiste personage zien

Eindelijk laat 'Fantastic Beasts 3' dit vermiste personage zien

Soort van...

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore duikt in een aantal van de minst besproken onderwerpen uit het leven van Albus Dumbledore. Maar ondanks zijn vele geheimen, is er eentje die niets met hem te maken heeft en fans toch het meest bezig lijkt te houden.

Het gaat om de afwezigheid van de beste vriendin en bondgenoot van Newt Scamander in de films: Tina Goldstein. Toen er een teaser vrijgegeven werd, ontbrak zij al. En later in de tweede trailer zagen we Tina ook al niet. Een Japanse teaser brengt daar verandering in.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Tina werkte toen we haar leerden kennen als Wand Permit Officer voor het Magical Congress of the United States of America, nadat ze haar positie als Auror moest inleveren. Dat weerhield haar er niet van om Newt Scamander op te proberen te pakken nadat die magie had gebruikt in nabijheid van zijn No-Maj vriend Jacob Kowalski. Samen redden ze New York van een aanval van Credence Barabone.

In de tweede film hielp ze Newt vervolgens de plannen van Grindelwald bloot te leggen. En nu komt er een derde film, maar lijkt ze tot nu toe te ontbreken.

Gelukkig brengt een Japanse trailer daar enige verandering in. We zien op de beelden van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore dat Tina's foto in de koffer van Newt zat (waar we eerder een foto van Leta Lestrange zagen).


Bekijk de afbeelding

Waar Tina is, blijft een belangrijke vraag voor fans van de franchise. Een mogelijkheid ligt in het feit dat actrice Katherine Waterston corona kreeg en met de gevolgen daarvan naar verluidt nog altijd mee worstelt.

NieuwsFilm

meest populair