Deze erotische film neemt Netflix compleet over

Deze erotische film neemt Netflix compleet over

Trust domineert de streamingdienst!

Elke paar dagen valt weer op dat een nieuwe film Netflix overneemt. Vandaag blijkt dat een opvallende erotische film de streamingdienst verovert: Trust.

FlixPatrol meldt dat Trust in heel wat landen goed scoort. Zo goed, dat de film op dit moment de tiende best bekeken film op Netflix wereldwijd is. Ergens in de afgelopen zeven dagen was het non-lineaire verhaal van bedrog van regisseur en co-schrijver Brian DeCubellis een top 10-hit in 20 landen.

Trust was een succes
Trust was daarmee een succes op Netflix. Toen de film in maart 2021 uitgebracht werd, scoorde deze niet heel erg en was het eigenlijk gewoon een film die niemand echt opviel.

Wel werd Trust best prima ontvangen en scoorde hij 71 procent op Rotten Tomatoes en 69 procent bij het publiek.

Victoria Justice speelt in de film de eigenaresse van een galerie. Zij krijgt een band met een schilder, die eigenlijk alleen maar lijkt te vallen op getrouwde vrouwen. Terwijl dat gaande is, weet haar echtgenoot juist te scoren bij een journalist. Alleen blijkt het narratief niet zo plat als het nu lijkt.

Trust is namelijk een film vol twists en jaloezie, verleiding en woede en wisselt tussen de kunstwereld van New York en Parijs, compleet met een tijdlijn die niet lineair is.

NieuwsFilm

meest populair