Ugh! Het oorspronkelijke WOW-moment in 'Spider-Man: No Way Home' was heel erg suf

Ugh! Het oorspronkelijke WOW-moment in 'Spider-Man: No Way Home' was heel erg suf

En dat zagen de schrijvers gelukkig ook in...

Mocht je de monsterhit Spider-Man: No Way Home inmiddels nog niet gezien hebben, dan is er blijkbaar ook geen haast bij, maar voor de zekerheid toch nog steeds even een spoilerwaarschuwing!

Dankzij de multiversum-chaos die Peter Parker (Tom Holland) samen met Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) veroorzaakt, konden we na respectievelijk 14 en 7 jaar ook weer genieten van webslingeraars Tobey Maguire en Andrew Garfield als hun alter-ego's.

Hun introductie, Ned (Jacob Batalon) opent met de ring van Strange dimensieportalen op zoek naar Peter Parker, was een spannend moment voor de fans na maandenlang speculeren.

Nee, dit klinkt cool?
Echter hebben scenaristen Erik Sommers en Chris McKenna nu hun oorspronkelijke idee voor het nostalgische moment onthuld en wij kunnen alleen maar zeggen: "Godzijdank is dat het niet geworden".

Omdat het vlak na de dood van Aunt May (Marisa Tomei) plaatsvond, wilden zij eigenlijk dat de twee muurkruipers ter redding gebracht zouden worden door een onbekend Marvel-personage.

Op deze manier was het veel meer een deus ex machina geworden en vrij respectloos richting beide acteurs. Tuurlijk, nu kwamen ze ook toevallig op het moment dat hun hulp gewenst was, maar de opwinding was er niet minder om. Dat was waarschijnlijk heel anders geweest als ze terloops door een willekeurig personage gedropt waren.

NieuwsFilm

meest populair