Pete Davidson stuurt Ye West (ex van Kim Kardashian) selfie: "Ik lig met je vrouw in bed!"

Pete Davidson stuurt Ye West (ex van Kim Kardashian) selfie: "Ik lig met je vrouw in bed!"

De acteur heeft er genoeg van en haalt ook uit.

Kim Kardashian en Kanye West waren jarenlang een van de beroemdste koppels ter wereld, maar de twee bekendheden zijn nu alweer een tijdje uit elkaar. Kardashian heeft nu alweer een serieuze relatie met The Suicide Squad-acteur Pete Davidson. Dit vindt West verschrikkelijk en de laatste tijd haalt hij dan ook hard uit naar Davidson. De acteur heeft hier nu echter genoeg van en bijt van zich af.

Op Instagram staan meerdere screenshots van een gesprek tussen West en Davidson. Voor laatstgenoemde is de maat nu vol. Zo begint hij: "Yo, het is Skete, kun je alsjeblieft even de tijd nemen om te kalmeren. Het is 8 uur 's ochtends en het hoeft niet zo te zijn. Kim is de beste moeder die ik ooit heb ontmoet. Wat ze voor jullie kinderen doet is geweldig en je hebt zo'n geluk dat ze de moeder van je kinderen is!"

Meer
Daar bleef het echter niet bij. Zo gaat Davidson verder: "Ik laat je ons niet meer op deze manier behandelen en ik heb genoeg van het stil zijn. Word verdomme volwassen!" Toen de rapper vroeg waar Davidson was, kon hij het niet laten om even zelf een stoot onder de gordel te geven. Zo stuurde hij een selfie met de tekst: "In bed met je vrouw!"

Toch ging Davidson nog even door. Ondanks het feit dat West niet meer reageerde op de berichten, bleef de acteur sms'jes sturen: "Waarom spreken we niet af, één op één. Van man tot man. Wat je je familie aandoet is gevaarlijk en je zal ze voor het leven littekens geven. Laten we het er gewoon eens goed over hebben".

Hulp
Ten slotte bood Davidson de rapper ook hulp aan: "Laat me je anders helpen. Ik worstel ook met mentale dingen en weet als geen ander hoe lastig het kan zijn. Je hoeft je niet meer zo te voelen. Een beetje hulp vragen is geen schande en het zal je helpen. Ik sta achter je, ook al behandel je me als stront, want ik wil dat alles soepel verloopt. Maar als je me onder druk blijft zetten zoals je de afgelopen zes maanden hebt gedaan, zal ik ook ophouden met aardig voor je te zijn".

Bekijk de berichten en de selfie hier!

NieuwsFilm

meest populair