Deze 'Star Wars'-actrice staat altijd open voor een terugkeer

Deze 'Star Wars'-actrice staat altijd open voor een terugkeer

Daisy Ridley lijkt geen 'nee' te zeggen.

Er zijn inmiddels meer dan twee jaren verstreken sinds de release van Star Wars: The Rise of Skywalker een einde bracht aan de vervolgtrilogie die in 2015 gelanceerd werd. Er zitten heel wat sterren in de trilogie en een van de castleden laat nu weten wel terug te willen keren.

Dat is actrice Daisy Ridley, die de rol van Rey speelde. Aan het einde van The Rise of Skywalker nam Rey de naam Skywalker op zich en maakte ze haar eigen, gele, lichtzwaard. Dat hintte erop dat ze meer avonturen gaat beleven.

Een terugkeer kan
Ridley vertelde in het verleden al eens "zeg nooit nooit" over een mogelijke terugkeer in de franchise. Deze week herhaalde ze deze sentimenten in een interview op de rode loper voor de BAFTA-awards.

"Ik zal altijd Rey zijn", zei Ridley. Daarna voegde ze, lachend, toe: "soundbite!"

In het verleden vertelde de actrice al dat "de schoonheid van Episode IX wat mij betreft is dat het eindigt met zoveel hoop, met zulk potentieel. Voor mijn gevoel was het einde van Rey perfect en werd de grote strijd geleverd in Episodes VII, VIII en IX. Ik denk dat ze nu ergens in de bossen rondrent, en een geweldige tijd beleeft."

De Star Wars-vervolgfilms zijn allemaal op Disney+ te streamen.



NieuwsFilm

meest populair