Daniel Craig moest huilen door 'No Time to Die'

Daniel Craig moest huilen door 'No Time to Die'

De James Bond-acteur vond het prachtig.

Acteur Daniel Craig moest huilen nadat hij zijn laatste keer als James Bond in No Time to Die had gezien. De film is de vijfentwintigste toevoeging aan de 007-franchise en voor Craig de vijfde keer dat hij het pak van de geheim agent aantrok.

No Time to Die werd wegens de COVID-pandemie meermaals uitgesteld, maar verscheen in oktober 2021 dan eindelijk in de bioscoop. En hij stelde niet teleur, werd goed ontvangen door critici en het publiek en was ook nog eens een commercieel succes. Inmiddels is No Time to Die te koop op thuismedia.

No Time to Die
In No Time to Die wordt Bond uit zijn pensioen gehaald om te helpen vechten tegen Lyutsifer Safin, die met biowapens de wereld allerlei verschrikkelijke dingen aan wil doen.

Hij wijkt af van de gebruikelijke Bond-formule en is de eerste film in de franchise met een heel ander einde dan andere delen. Een van de editors van No Time to Die, Elliot Graham, onthulde dat Daniel Craig moest huilen:

"Ik zal je een verhaal vertellen dat we niet zouden moeten vertellen. Maar hij keek een ruwe versie van de film in zijn eentje. Een paar minuten daarna werden we uitgenodigd door de producenten en zagen we hem in tranen. Omdat het meer dan 18 jaar van zijn leven was en zoveel voor hem betekend had."

"Er zijn acteurs die begrijpen hoe het proces werkt en hij is er een van. Hij steunt de mensen met wie hij samenwerkt, zijn regisseurs, producenten en schrijvers. En bracht drie dagen met ons door in de editingkamer en kon niet nog meer een gentleman zijn dan hij was."

NieuwsFilm

meest populair