Sandra Bullock over behoorlijk intense naaktscene met Channing Tatum

Sandra Bullock over behoorlijk intense naaktscene met Channing Tatum

Checken op bloedzuigers in je nakie...

Sandra Bullock is al decennia lang een bekend gezicht in Hollywood. De actrice was dan ook in tientallen projecten te zien, maar haar laatste film was wel iets anders dan de rest. Tijdens een recent interview laat de 57-jarige Bullock zich uit over een bizarre naaktscene met Channing Tatum.

De twee sterren zijn allebei te zien in The Lost City en belanden in de jungle. Tijdens een bepaalde scene trekt Tatum zijn broek omlaag, om te kijken of hij geen bloedzuigers aan zich heeft hangen. Hij staat met zijn achterste naar de camera toe, maar aangezien Bullock voor hem staat, zag zij iets heel anders...

Niks CGI
De actrice was te gast bij 'The Late Show' van Stephen Colbert. Laatstgenoemde dacht dat CGI voor deze scene werd gebruikt, maar niks is minder waar. Zo zegt Bullock: "Nee, het is allemaal echt. Ik had dus dan ook vol zicht op tja, hoe moet je dat zeggen... Het landschap!"

Daar bleef het echter niet bij, want Bullocks personage moet tijdens de scène Tatum controleren op bloedzuigers en dat duurde best lang. Zo vervolgt ze: "Ik moest best wel wat tijd 'daar beneden' doorbrengen. Het ging dan ook om maar liefst twee pagina's dialoog, dus hij stond een behoorlijk lange tijd naakt pal voor mijn neus!"

Niet kijken
Bullock probeerde zich niet af te laten leiden: "Als je er rechtstreeks naar kijkt dan kom je niet erg ver... Ik keek dus de hele tijd naar zijn linkerdij. Ik probeerde me gewoon zo goed mogelijk te focussen op een bepaald punt op zijn been en dat ging gelukkig wel enigszins, maar het was wel een bizarre scène om op te nemen!"

NieuwsFilm

meest populair