Eerste recensies avonturenfilm 'The Lost City' met Sandra Bullock en Channing Tatum

Eerste recensies avonturenfilm 'The Lost City' met Sandra Bullock en Channing Tatum

En die zijn bijzonder goed.

Binnenkort zien we acteurs Channing Tatum en Sandra Bullock samen in actie in de film The Lost City, gebaseerd op het boek The Lost City of D. De eerste recensies druppelen ondertussen binnen.

Op het moment van schrijven staat de actiekomedie van regisseurs Aaron en Adam Nee (Masters of the Universe) op de volle 100 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, met een 6,40/10 als gemiddelde beoordeling.

Avonturenfilm voor een nieuwe generatie
"De puppy-achtige toewijding van Tatums knappe personage aan Bullocks minachtende jonkvrouw in nood dient de film vrij goed, en verlevendigt de actie die (na een winnende over-the-top kick-off) ook te simpel had kunnen worden," aldus John DeFore van The Hollywood Reporter.

The Lost City zal voor geen enkele Oscar genomineerd worden, maar het herhaalt wat Spielberg en Lucas deden in Raiders of the Lost Ark, waarbij ze een eeuwenoud genre herontdekken voor inspiratie en die stijlfiguren oppoetsen voor een nieuwe generatie," schrijft Peter Debruge van Variety.

"Telkens wanneer The Lost City het risico lijkt te lopen ten prooi te vallen aan andere met sterren bezaaide avonturenfilms, met name die zijn gemaakt door Netflix, redt de sterk aanwezige chemie tussen Tatum en Bullock de dag," meent Robert Daniels van indieWire.

Vanaf 21 april in de bioscoop
De actiekomedie is geschreven door Seth Gordon (Baywatch, Horrible Bosses). Je ziet ook rollen voor Daniel Radcliffe en Brad Pitt. Vanaf 21 april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair