Jared Leto (Morbius) denkt dat bioscopen al niet meer zouden bestaan zonder Marvel

Jared Leto (Morbius) denkt dat bioscopen al niet meer zouden bestaan zonder Marvel

Maar het is niet dat de acteur hier blij mee is.

Binnenkort zal Jared Leto dan eindelijk te zien zijn als Morbius in het volgende Marvel-avontuur. De met een Oscar bekroonde acteur is de nieuwe blockbuster dan ook volop aan het promoten. Tijdens een van zijn laatste interviews laat Leto zich uit over het voorbestaan van de bioscopen.

Ondanks het feit dat iconische regisseurs als Martin Scorsese en Francis Ford Coppola kritiek hebben op Marvel en andere superheldenfilms, denkt Leto dat de bioscopen er zonder dit genre al niet meer zouden zijn.

Bioscopen
Leto, die zichzelf ziet als een grote filmliefhebber, zei het volgende: "Ik weet eerlijk gezegd niet of er nog bioscopen zouden zijn zonder de films van Marvel. Dat is echter niet alleen maar positief. Het lijkt er gewoon op dat er geen plek meer is voor iedereen en dat breekt echt mijn hart..."

Toch denkt de acteur dat Morbius wel eens zou kunnen floppen. Mocht dat gebeuren, dan weet Leto wel waaraan dat ligt: "Eigenlijk hebben we te lang gewacht. De film zou normaalgesproken al uit zijn gekomen in juli 2020, maar vanwege de coronacrisis moest het project telkens weer worden uitgesteld. Dat doet een film normaal gesproken nooit goed".

Andere villain
In Morbius speelt Leto de biochemicus Michael Morbius, die zichzelf verandert in een soort van vampier om van zijn zeldzame bloedziekte af te komen. In de stripboeken groeit Morbius uit tot een geduchte tegenstander van Spider-Man, maar Leto was al eerder te zien als een superschurk.

De acteur kroop natuurlijk al eerder in de huid van de Joker in Suicide Squad en Zack Snyder's Justice League. De kans lijkt klein dat hij nog eens terugkeert als de wereldberoemde villain, maar Leto weet dat nog niet zo zeker: "Zeg nooit nooit!".

NieuwsFilm

meest populair