Deze kaskraker is binnenkort op Netflix te zien

Deze kaskraker is binnenkort op Netflix te zien

Vlak daarvoor verschijnt deel twee in de bioscoop.

Vlak voor corona de filmwereld binnen 2020 volledig stil legde, ging de gameverfilming Sonic the Hedgehog in première. Het was een van de laatste grote kaskrakers pre-corona. Binnenkort verschijnt de film op Netflix.

En dat komt eigenlijk net even te laat, aangezien het vervolg Sonic the Hedgehog 2 op 30 maart in de Nederlandse bioscopen gaat draaien. Toch is het wel handig om de films te combineren.

Sonic van regisseur Jeff Fowler werd goed ontvangen en wist uiteindelijk maar liefst 320 miljoen dollar op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. De live action-animatiefilm is een van de weinige gameverfilmingen die echt goed wist te presteren.

Vanaf 15 april op Netflix
In Sonic onmoeten we en antropomorfe blauwe egel van de planeet Mobius, die naar de aarde is gevlucht. Schurken willen Sonics supersnelheid zien te bemachtigen voor hun eigen gewin. Nadat Sonic per ongeluk een stroomuitval veroorzaakt in het dorpje Green Hills, wordt hij gezocht door de overheid die de kwaadaardige Doctor Robotnik inhuurt om hem op te sporen. Sheriff Tom Wachowski moet Sonic helpen om zijn ringen terug te verzamelen en om uit de handen van Robotnik te blijven.



NieuwsFilm

meest populair