Vurig Hogwarts op IMAX-poster 'Fantastic Beasts 3'

Vurig Hogwarts op IMAX-poster 'Fantastic Beasts 3'

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore ziet er opwindend uit.

Een nieuwe IMAX-poster voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore laat de setting van de film in Hogwarts zien. De film is de elfde in de Wizarding World-franchise, die in 2001 gelanceerd werd.

Ook is Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore de derde film die gelanceerd wordt in de geplande vijf delen tellende Fantastic Beasts-reeks. David Yates is weer terug als regisseur en maakte samen met Steve Kloves het scenario van J.K. Rowling nog iets beter.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-poster
Check hieronder de nieuwe poster voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, die vrijgegeven werd ter ere van de komende IMAX-release van de film.



Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore volgt magizoöloog Newt Scamander en zijn bondgenoten. Zij krijgen van Albus Dumbledore de opdracht om een gevaarlijke missie te ondernemen en de duistere tovenaar Gellert Grindelwald en zijn groeiende leger te ondermijnen.

De film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore had te maken met meerdere tegenslagen, waaronder problemen met de corona-pandemie en het vervangen van de Grindelwald-acteur. En dan zijn er nog de anti-transgender opmerkingen van Rowling.

NieuwsFilm

meest populair