Marvel-megahit 'Avengers: Endgame' was moeilijk om te maken

Marvel-megahit 'Avengers: Endgame' was moeilijk om te maken

Sebastian Stan vertelt over de film.

Volgende maand is het drie jaar geleden dat Avengers: Endgame in de bioscoop te zien was. Fans hebben het er nog altijd over en zo'n beetje elke grote naam in het Marvel Cinematic Universe refereert er ook nog regelmatig naar. Zo ook acteur Sebastian Stan.

Hij sprak recent met de Happy Sad Confused-podcast en vertelde dat hij Endgame zwaar vond om op te nemen. Dat kwam vooral door de grote geheimhouding rond het project.

Avengers: Endgame opnemen
"Nee, dat kan ik niet," zei Stan toen Josh Horowitz hem vroeg of hij ooit een scène opgenomen had zonder de context te kennen.

"Ik moet begrijpen wat ik aan het doen ben. Daarom was Avengers: Endgame echt behoorlijk zwaar toen we het opnamen. Omdat een boel van ons de scenario's niet gelezen hadden. Er waren maar een paar mensen die het konden en ik dacht alleen maar: 'fuck dit kan ik niet'. Ik geef toe, het waren de Russo's en er waren een boel mensen vol vertrouwen, maar gewoonlijk moet ik echt weten wat er aan de hand is."

We weten nog niet hoe Stan verder gaat binnen het Marvel Cinematic Universe. Er komt een nieuwe film over de nieuwe Captain America, en het is moeilijk je voor te stellen dat die het moet doen zonder Stan.

NieuwsFilm

meest populair