Hebben deze twee grote sterren rollen weten te bemachtigen in 'Dune 2'?

Hebben deze twee grote sterren rollen weten te bemachtigen in 'Dune 2'?

Zijn het enkel en alleen geruchten of gaat het toch om meer?

Denis Villeneuve wist hoge ogen te gooien met zijn blockbuster Dune. Het eerste deel zat vol met grote sterren, zoals o.a. Timothée Chalamet, Oscar Isaac en Josh Brolin, om er maar een paar op te noemen. In het eerste deel sneuvelen echter ook de nodige bekende personages, maar misschien dat deze onderstaande beroemdheden de cast nu komen versterken.

Het gerucht dat op dit moment de ronde doet is dat niemand anders dan Florence Pugh in Dune 2 te zien zal zijn. Ondanks het feit dat de actrice pas 26 jaar oud is, wist ze al de nodige grote rollen te bemachtigen in films als Midsommar, Little Women en Black Widow.

Wel of niet?
Aangezien Dune zo'n grote hit was, kunnen vele filmfanaten niet wachten op het vervolg. Toch zullen we nog ongeveer anderhalf jaar moeten volhouden, maar dat weerhoudt fans er natuurlijk niet van om erop los te speculeren wie in de sequel te zien zal zijn.

Pugh wordt al enige tijd gelinkt aan een belangrijke rol, namelijk die van Princess Irulan, de dochter van de Emperor. Villeneuve is hier ook van op de hoogte en reageerde er tijdens een interview kort op: "Ik heb ook van de geruchten gehoord. Wie weet..."

Niet alleen Pugh
Het blijft echter niet alleen bij Pugh. Ook Austin Butler, o.a. Once Upon a Time in Hollywood, schijnt eveneens al een rol in het vervolg hebben weten te bemachtigen, namelijk die van schurk Feyd-Rautha Harkonnen. Hoewel beide namen nog niet bevestigd zijn, staan ze wel allebei al op de IMDb-pagina van Dune 2.

Op dit moment blijven het enkel en alleen geruchten, maar ondanks het feit dat we nog een dik jaar moeten wachten op de sequel, beginnen de opnames al binnenkort. De kans is dan ook groot dat we binnenkort erachter komen of deze verhalen kloppen.

NieuwsFilm

meest populair