Deze thriller staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

Deze thriller staat in één klap bovenaan Netflix Top 10

Noomi Rapace pakt koppositie.

De Netflix Top 10 is de afgelopen dagen weer flink verandert en de lijst heeft ook in een klap een nieuwe koploper. Het betreft een nieuwe thriller met de titel Black Crab met onder meer actrice Noomi Rapace, bekend uit de Milennium-trilogie uit 2009 en Prometheus uit 2012.

De actrice is dit keer te zien in een film uit haar geboorteland Zweden. De actiethriller Black Crab komt van regisseur Adam Berg die zijn regiedebuut maakt met de Netflix Original.

Black Crab op #1 in Netflix Top 10
Met Svart Krabba als Zweedse titel wordt de film niet enorm denderend ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op een matige 50 procent. FilmTotaal-recensent Frank Stol gaf Black Crab twee sterren naar aanleiding van zijn recensie.


In Black Crab gaan we naar een post-apocalyptische toekomst. De aarde is door oorlog en klimaatveranderingen verwoest en gedurende een eeuwige winter schaatsen zes soldaten met een missie over de bevroren zee.

Ze vervoeren een pakketje dat het einde van de oorlog inluidt. De groep kent de inhoud niet, noch weet ze wie ze kan vertrouwen. Hun geloofsovertuigingen worden behoorlijk op de proef gesteld.

NieuwsFilm

meest populair