Vervolg op hitfilm uit 2018 boekt eindelijk vooruitgang

Vervolg op hitfilm uit 2018 boekt eindelijk vooruitgang

Tweede Crazy Rich Asians krijgt nieuwe schrijver.

In 2018 wist de romantische komedie Crazy Rich Asians een ijzersterke 238 miljoen dollar op te halen bij een budget van slechts 30 miljoen. Nu bijna vier jaar na de release van de film wachten we nog altijd op het aangekondigde vervolg.

Dit vervolg werd al snel aangekondigd en kopman Jon M. Chu (In the Heights, Wicked) staat te popelen om verder te gaan met de wereld die in Crazy Rich Asians wordt geïntroduceerd. De film zou zelfs twee vervolgen moeten krijgen met China Rich Girlfriend en Rich People Problems.

Nieuwe schrijver voor China Rich Girlfriend
Volgens Deadline is nu de Chinees-Australische schrijver Amy Wang aangetrokken. Ze vervangt Peter Chiarelli en Adele Lim die eerder aangetrokken waren, maar door een te groot salarisverschil ontstond in 2019 een probleem met die twee namen.

De vervolgfilms worden eveneens gebaseerd op de boeken van schrijver Kevin Kwan. Ook Henry Golding (Snake Eyes) en Constance Wu (Hustlers) zouden weer terugkeren als

Over de terugkeer van Michelle Yeoh (Shang-Chi), Awkwafina (The Farewell, Shang-Chi) en Gemma Chan (Eternals) is nog niets bekend.



NieuwsFilm

meest populair