Deze bikkelharde thriller wordt erg goed bekeken op Netflix

Deze bikkelharde thriller wordt erg goed bekeken op Netflix

Furioza uit Polen lijkt wel een aanradertje.

De Netflix Top 10 heeft er weer een opvallende Netflix Original bij. Opnieuw is het een aangekochte titel, nu uit Polen. Het betreft de stevige actiethriller Furioza van regisseur Cyprian T. Olencki.

Er zijn rollen voor onder meer Mateusz Banasiuk, Weronika Ksiazkiewicz en Mateusz Damiecki. De ontvangst van de film lijkt wat wisselend, maar staat op de IMDb op een redelijke 6,5/10.

Sinds afgelopen woensdag staat Furioza op Netflix en op dit moment bezit de film de vierde plaats in de Netflix Top 10. Hieronder zie je de trailer.


In Furioza besluit politieagente Dzika voor eens en voor altijd een einde te maken aan de activiteiten van een georganiseerde misdaadgroep. De bende bestaat uit extreme voetbalfans waar zij ooit bij hoorde. Nu ze een ervaren politievrouw is, doet ze beroep op David, haar oude geliefde.

Ze doet hem een aanbod dat hij niet kan afwijzen: of hij wordt informant, of zijn broer gaat voor een lange tijd de gevangenis is. Met de rug tegen de muur stemt David in en moet een manier zien te vinden om in de groep te infiltreren.

NieuwsFilm

meest populair