'Riverdale'-actrice Lili Reinhart is helemaal klaar met 'bikini-babe-trend'

'Riverdale'-actrice Lili Reinhart is helemaal klaar met 'bikini-babe-trend'

De Hollywoodster wil een einde maken aan dergelijke trends die ze 'giftig' noemt.

Lili Reinhart wil dat elke vrouw zich deze zomer comfortabel voelt met en in haar eigen lichaam. Volgens de 25-jarige beroemdheid is het helemaal niet nodig om een strakke buik te hebben.

"Je hoeft geen platte of gespierde buik te hebben om een kort topje te mogen dragen", zegt Reinhart stellig op social media. "Ik heb echt een gruwelijke hekel aan dat hele zomerlichaam-gebeuren".

Volgens de Riverdale-actrice is het ideaalbeeld van een strak lichaam, dat flink wordt gepusht door de filmindustrie en influencers op social media, gewoonweg 'giftig'. "Je lichaam is altijd klaar voor de zomer en is al perfect, hoe het er ook uitziet".

Ze heeft dan ook een duidelijke oproep: "Laat je niet stoppen door deze stupide trends".


Verfrissend openhartig
Reinhart is altijd al openhartig geweest over haar eigen lichaamsbeeld en haar worstelingen daarover. Zo schreef ze in januari last te hebben van "obsessieve gedachten over haar lichaam en gewicht".

"Het blijft een uitdaging om naar je lichaam te kijken met liefde in plaats van kritiek", lichtte ze toen toe.

Volgens de actrice wordt het beeld wat veel vrouwen van hun eigen lichaam hebben beïnvloed door de media. "De media schotelen ons maar één type vrouwenlichaam voor".

Reinhart: "Ik heb geaccepteerd dat mijn lichaam er niet meer hetzelfde uitziet als vijf jaar geleden en het is eigenlijk belachelijk dat zoveel vrouwen zich überhaupt zorgen maken over hun lichaam".

NieuwsFilm

meest populair