Spannende succesfilm staat binnenkort op Netflix

Spannende succesfilm staat binnenkort op Netflix

I See You zie je strakkies op de streamingdienst.

Net als in de bioscoop blijken horrorfilm het goed te doen op Netflix. De streamingdienst heeft dan ook een flinke catalogus en deze wordt binnenkort aangevuld met een prima ontvangen horrorfilm die in 2019 in de bioscoop verscheen.

In april zet Netflix namelijk I See You online. De horrorfilm van regisseur Adam Randall en schrijver Devon Graye heeft met actrice Helen Hunt een grote naam in de hoofdrol. Ook zie je rollen van onder meer Jon Tenney en Judah Lewis.

De ontvangst is dus prima, met een mooie 79 procent op de Tomatoemeter van Rotten Tomatoes. "I See You struikelt over zijn eigen verhalende verdraaiingen, maar een solide cast en een effectieve mix van angst en spanning maken dit langzaam opbouwende mysterie het bekijken waard," luidt de critics consensus.

I See You vanaf 20 april op Netflix
In I See You is een jongen vermist. Hoofdinspecteur Greg Harper (Tenney) de balans zien te bewaren tussen het onderzoek en de problemen die hij thuis heeft met z'n vrouw Jackie (Hunt). Haar grip op de realiteit begint drastisch af te nemen door een recentelijke affaire van Greg. Als er iets kwaadaardigs in hun huis opduikt en hun zoon Connor ( Lewis) in een levensgevaarlijke situatie terecht komt, wordt de harde waarheid over het huishouden van de familie Harper eindelijk naar boven gehaald.



NieuwsFilm

meest populair