Grote details over Sony's Spider-Man Universe onthuld

Gaat Morbius binnenkort antwoorden geven?

Let op: je kunt onderstaande zien als spoilers. Met de drie Spider-Man-films in het Marvel Cinematic Universe en de twee eigen Venom-films in het Spider-Man Universe heeft Sony Pictures een prima start gemaakt met een nieuwe reeks verbonden Marvel-films.

Binnenkort verschijnt Morbius in de bioscopen en in die film wordt een nieuwe schurk uit de wereld van Spider-Man geïntroduceerd. Waarschijnlijk zien we in die film nog niet Spider-Man voorbij komen, maar nu heeft regisseur Daniel Espinosa verklaard dat in Sony's Spider-Man Universe al wel een Spider-Man leeft.

Morbius leeft in hetzelfde Universum als Venom
De regisseur verklapte tijdens een Q&A op Twitter dat Morbius (Jared Leto) in hetzelfde universum leeft als Venom (Tom Hardy): "Morbius leeft in hetzelfde universum als Venom. Dit is het universum dat we Venom aan het einde van Venom: Let There Be Carnage hebben zien verlaten en waar hij aan het einde van Spider-Man: No Way Home weer naar terugkeert."

"Natuurlijk," was het antwoord van Espinosa op de vraag of er ook een Spider-Man in dat universum leeft. "Ik heb begrepen dat het publiek het antwoord snel zal krijgen," voegde de regisseur eraan toe.

Morbius verschijnt op 21 april in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair