Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe over zijn leven direct na de Wizarding World

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe over zijn leven direct na de Wizarding World

Hoe ging Hollywood om met "Potter".

Er zijn vele acteurs die niet afkomen van een bepaalde rol. Denk maar aan Elijah Wood die bekend werd door The Lord of the Rings of Tobey Maguire die iedereen aankijkt alsof Peter Parker voorbij loopt.

Hetzelfde geldt uiteraard voor Daniel Radcliffe die op vroege leeftijd al in de schoenen stapte van het personage Harry Potter. Nog altijd is zijn naam direct verbonden met het personage.

Maar hoe ging hij en Hollywood om met zijn faam nadat Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 de filmreeks afrondde, alweer zo'n elf jaar geleden? Hij sprak er kort over met ComicBook.com.

[b]"Hij is maar Harry Potter"[/i]
"Ik denk dat ik op dit moment de reputatie heb een beetje raar te zijn in de dingen die ik wil doen, wat mooi en raar is, wat geweldig is," vertelde Radcliffe aan ComicBook.com tijdens een interview.

"Maar over het algemeen denk ik dat [...] sommige regisseurs zeiden: 'Oh, hij is maar Harry Potter', en sommige regisseurs zouden zeggen: 'Oh, ik zou hem graag opnieuw willen uitvinden voor de wereld.' Dus, weet je, het gaat twee kanten op," vervolgde de acteur.

In april is Radcliffe te zien in de actiekomedie The Lost City waarin hij de schurk speelt. Recent werd duidelijk dat hij in de komische biopic over "Weird Al" Yankovic de titelrol vervult.

NieuwsFilm

meest populair