'Star Wars'-acteur Mark Hamill herdenkt Carrie Fisher met een nieuwe video

'Star Wars'-acteur Mark Hamill herdenkt Carrie Fisher met een nieuwe video

Mark Hamill plaatste een video op z'n Instagram.

Mark Hamill plaatste op zijn Instagram-account een throwback video waarin hij Carrie Fisher eerde. De acteur werkte meerdere keren met haar samen aan verschillende Star Wars-films.

Fisher overleed in 2016 aan de complicaties van een hartaanval en wordt nog altijd wereldwijd herdacht door haar familie, vrienden en door fans.

Carrie Fisher herdenken
Hamill en Fisher waren in zes Star Wars-films samen te zien, beginnende met de oorspronkelijke filmtrilogie tussen 1977 en 1983, gevolgd door de vervolgfilms die tussen 2015 en 2019 uitgebracht werden.

Fisher speelde de rol van Leia Organa, een prinses die later generaal werd. Ze werd door de immense populariteit van de films een icoon, en een icoon dat elk jaar weer herdacht wordt door haar costerren. Hamill plaatste voor de sterfdag van Fisher een video van hemzelf en de actrice tijdens de opnames van Star Wars: Return of the Jedi.

We zien de twee castleden samen voor Jabba lachen, gevolgd door shots waarin de twee elkaar helpen met hun tekst terwijl ze druk bezig zijn met opnames van scènes op Endor. Een ander deel van de video laat hen ook samen met Harrison Ford zien:



NieuwsFilm

meest populair